Webshoppen dramashop.dk leverede mange forskellige sidste skoledag kostumer

Mandag havde vi sidste skoledag og dagen var sindsyg fantastisk. Vi stævnede hos Vivi og i hendes have tjekkede vi folks sidste skoledag kostumer. Ofelias sidste skoledag kostume var pirat i mens jeg var i et æsel-kostume. Hendes sidste skoledag kostume havde hun helt selv skabt. Frøkenen er ret dygtig til at sy og kreere. Det kan jeg ikke rigtig. Så jeg har googlet da jeg sku’ finde sidste skoledag kostumer og erhvervede mig mit sidste skoledag kostume hjemmesiden dramashop.dk.

Inden at jeg og klassen træffedes med resten af årgangen tog vi en million fjollebilleder af os alle iklædt de kreative sidste skoledag kostumer. Alf havde så som jeg fundet sit sidste skoledag kostume hos Dramashop. Gudskelov var valget ik faldet på det samme. Pyh. Gider egentligt ikk vade rundt klædt i samme sidste skoledag kostume som ham

Efter fis med en masse selfies med sidste skoledag kostumer skulle elever og lærere hen på vores fløj på skolen. Mit sidste skoledag kostume hos dramashop.dk scorede adskillige anerkendelse, og det samme prøvede mine venner. Efter det var det momentum til at tjekke de andres sidste skoledag kostumer og så til sidst smide med karamellerne. Mega awesome. Jeg har haft den mest awesome tid.