Vikarbureau, rekruttering og outplacement København er vigtigt for en virksomhed

Mit tidligere arbejde fandt jeg vha. rekruttering København. Jeg arbejdede der længe og var tilfreds med det. Jeg blev dog fyret, så jeg benyttede mig af outplacement København, hvilket var en stor hjælp for mig. Nu har jeg fundet nyt job ved hjælp af et vikarbureau – København. Det ser ud til at være et udmærket job, hvilket jeg også skal blive tilfreds med.

Syv år er det siden, at jeg fik øjnene op for et selskab, som beskæftigede sig med rekruttering København. Da mit daværende firma så manglede en ny kollega og fik fat i rekrutteringsselskabet, fandt de mig i databasen, og dermed skulle jeg til et jobinterview. Det sluttede med, at jeg blev ansat. Rekruttering – København var virkelig let, så jeg kan kun lægge et godt ord ind for det til arbejdsløse og virksomheder. Dengang der skete besparelse i firmaet, blev jeg afskediget, hvilket chokerede mig. Heldigvis havde min chef inden da kontaktet et bureau, der ordnede outplacement, København, hvilket hjalp mig rigtig meget med at komme videre.

Selskabet med outplacement i København foreslog, at det var en mulighed at kontakte et vikarbureau København, og det gjorde jeg. En medarbejder i et selskab, ligesom mit forrige, gik på sygdomsorlov, og jeg fik dermed et vikarjob på 1 års varighed. Jeg tror dog, at jeg eventuelt vil blive ansat fast når det er slut med vikarjobbet. Vikarbureau – København gjorde det rigtig simpelt for mig at få et nyt arbejde og let for min nye arbejdsplads.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>