Så fik jeg tilmeldt mig et vikarbureau Kolding, hvor jeg har min hverdag.

Jeg har snart været nyduddannet og ledig i over ét år, så jeg er nødt til at gøre noget andet. Som følge af dette har jeg kontaktet vikarbureau Kolding. Jeg er uddannet inden for arkitektur, men konkurrencen er hård, og jeg har kun lidt relevant på cv-et. Så måske er jobs via et vikarbureau vejen til, at jeg kan generere mere arbejde på CV-et og oven i købet har noget spændende at stå op til om morgenen. Det er selvfølgelig lækkert ikke at skulle ud af fjerene på morgener med vejrvejr, men jeg savner sgu at komme op og lave noget.

Nu har jeg så registreret mig, og først nu dukker alle spørgsmålene op: Hvor lang tid går der, inden at de ringer? Mon det er nok at være tilmeldt ét vikarbureau? Hvor mon jeg kommer hen? Hvad kommer jeg til at tjene Og vil jeg holde af at være vikar?

Min kære veninde er hos Vikarbureau Viborg, og har før været ansat igennem Vikarbureau Aalborg. Hun har forklaret mig, at hun ofte kom på kontorer, når de ansatte skulle på barsel, på ferie eller var syge. Det ville være rart med sådan en barselstjans, hvor du jo kan være hos samme arbejdsplads længere tid.

Får jeg derimod en hel masse små jobs af eksempelvis nogle dages varighed er jeg en kende nervøs for, hvordan jeg klarer sådan at være ny og komme ind uden at kende virksomheden. Du når vel kun lige at huske navnene på de andre, før du slutter igen. Derimod ser jeg en række forskellige steder, og hvem ved … måske bliver de glade for mig et sted, så jeg ikke behøver at holde på. Det kunne da være fedt…