Reparation af iPad kan undlades ved at være forsigtig

Reparation af iPad og iPhone er et relevant emne. Jeg kan godt komme i tvivl om, hvad jeg skal gøre, skulle det ske, at min iPhone går i stykker en dag. Jeg er meget glad for min brugbare iPhone og planlægger også at anskaffe mig en iPad. Jeg er forelsket i det kreative design! Det er måske derfor, jeg engang imellem kan blive urolig for, om jeg en dag kommer til at tabe min iPhone. Hvis det sker, er jeg nødt til at indlevere den til reparation med det samme. Så kan den hvis jeg er heldig genoplives. Jeg er normalt god til at være forsigtig med mine ting, og det bør jeg jo også være, hvis jeg er heldig, og jeg modtager en iPad i fødselsdagsgave her om 14 dage. Men man kan jo være uheldig, og så er det jo godt at være klar over, at du kan sende den til reparation og få korrekt reparation af iPhone.

Egentlig har jeg to personer, som selv kan finde ud af at reparere deres iPhones og computere, så mine bekendte er rent faktisk eksperter i reparation af iPhone. Det er vildt awesome. Desværre tror jeg ikke de ved hvordan de skal være behjælpelig, hvis jeg taber en iPad og displayet fx krakelerer. Det er alligevel sværere end man lige regner med. Det præcis samme når der vil være flere af knapperne, der en dag stopper med at være brugbare. Skulle det ske, at en iPhone holder op med at ringe, eller hvis telefonen bare er helt død og seriøst har brug for hurtig reparation. Jeg tror, at jeg vil bede om en hvid samt fed iPad, plus skrive under på, at jeg virkelig behandler den godt samt går amok og finder et dækkende cover til at sætte på den. Jeg tror det er bedst, at man forsøger at undgå reparation af iPhone i sit liv.

Senere skal jeg spille et spil på min elskede iPhone samt satse på, at det never ever er aktuelt med en reparation! Det er nemlig dyrt med reparation af iPad.