Peter, min kæreste, og mig & typehuse

Et nyt hus vil min kæreste og mig købe i den nærmeste fremtid. Jeg er virkelig glad for, at de fremtidige typehuse, ja oven i købet træhuse, kommer til at se ud som et sommerhus, for lige siden jeg var lille, har jeg godt kunnet tænke mig et sommerhus. Det område, vi kommer til at bo i, vil sandsynligvis også ligne et typisk sommerhus område, fordi de nye typehuse skal se ud som hinanden. Typehusene får f.eks. ens hoveddøre + vinduer. I øjeblikket bliver der bygget nogle splinternye huse i en idyllisk by i Vestjylland, og det bliver det, som man kalder typehuse. Grundet at mig og min kæreste godt vil flytte fra den lejlighed, vi bor i nu i midten af storbyen, til en bolig væk fra støjen, køber vi et af disse huse. Det bliver lækre træhuse i lærk, sågar med have + terrasse. Jeg ser meget frem til at skulle opholde mig i et af disse træhuse, hvor der er stilhed, og hvor man har en smule bedre plads. Derudover vil det blive godt med en terrasse samt en have, som jo er rigtig fordelagtig at have om sommeren. Jeg elsker at tilbringe tid udenfor, af den grund har jeg længe gået og været ærgerlig over at være i vores lejlighed, idet det er varmt. Min fyr er allerede nu startet på at tale om, at han ikke vil slå vores nye græsplæne, men jeg tror egentlig, at han også ser frem til at kunne være ude i en have. Jeg kan godt sørge for blomsterbed og alt det der. Dét gider han i hvert fald ikke. Hvis han kunne bestemme, så ville vi sikkert overhovedet ikke være i besiddelse af blomster og den slags feminine pjat.