Min far og mig legede gemmeleg i det, som nu er hans dødsbo

Min far afgik uheldigvis ved døden for noget tid siden. Han var meget afkræftet, så jeg havde jo faktisk på fornemmelsen, at han formentlig ikke havde langt igen. Han nåede at blive seksoghalvfems år. Jeg blev alligevel virkelig ked af det, og derudover savner jeg ham meget. I morgen så skal vi tømme fars dødsbo.

Jeg tror, jeg vel kommer til at få tvivlende følelser, idet jeg skal rydde min fars dødsbo. Jeg vil komme til at mindes en masse dejlige minder, og modsat er jeg samtidig bange for, at jeg bliver overvældet af endnu mere ulykke, end den jeg går rundt med nu, så snart jeg befinder mig i fars dødsbo. Mig og min lillesøster har sludret meget sammen om det de sidste dage, og vi har det tilsyneladende på samme måde.

Min mor og far blev separeret, da jeg var syv år . Jeg befandt mig sammen med mor, men jeg kom ofte på besøg hos min far, og jeg var vild med det Han var glimrende til at lege, og vi legede tit gemmeleg. Jeg er begejstret for hans hjem, så det er underligt, at det så er et dødsbo, som skal opryddes. Jeg talte med familien forleden dag og spurgte, om jeg kunne blive fritaget for at tage ned i fars dødsbo, men de mente, at de syntes, det ville være bedst, hvis jeg tog med dem.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>