Leder efter en lejet kano til en kanotur langs Gudenåen

Som lille pige var jeg med min familie på en skøn kanotur Gudenåen hvert år. I teenageårene var jeg også ude at sejle i kajak og kano med spejdergruppen. Det unikke ved samtlige af turene i kano Gudenåen er de utallige minder om en sommer propfuld af fælles oplevelser samt store udfordringer i den idylliske natur i Midtjylland. Det gælder både fra tiden i kanoen på alle søerne i området eller i Gudenåen og de rare aftener når vi overnattede på bredden af søen eller åen. Jeg husker desuden stadig den særlige følelse, det var, den dag jeg for allerførste gang fik lov til selv at styre en kano på Gudenåen.

I dag er det snart ret lang tid siden, at jeg sidst var af sted på kanotur ved Gudenåen. Siden dengang har jeg tiltusket mig en en pædagoguddannelse såvel som et drømmejob og en superskøn partner. Forrige forår fødte jeg ydermere vores dejlige datter, der nu er så stor, at jeg for noget tid siden begyndte at spekulere over, om det nu var det optimale tidspunkt til at tage min lille familie med på kanotur på Gudenåen. For nogle dage siden blev beslutningen truffet over et godt glas hvidvin med min kæreste efter barnet var blevet puttet. Det vil sige, at jagten pt. er gået ind på et sted med tilbud på kanoudlejning Gudenåen. Ellers tænker jeg, at et kajak- og kanoudlejningssted tæt ved Tørring eller deromkring er en oplagt mulighed.

Derfor vil jeg høre, om der er en anden kano-entusiast her på bloggen, der kan give mig et tip om et godt sted med kanoudlejning Tørring eller allerbedst kanoudlejning i nærheden Gudenåen og Silkeborgsøerne? Det må helst være et kanoudlejningssted, der kan give et godt tilbud på en kanoferie langs Gudenåen målrettet de behov, der en småbørnsfamilie har. Har du et link til, hvor min mand og jeg kan finde det fordelagtigeste tilbud på udlejning af kanoer ved Gudenåen såvel som Tørring, så skriv under indlægget, så jeg kan komme i gang med at skabe dugfriske minder fra kanoture som jeg kan dele med min helt egen familie.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>