Jeg hader mit krøllede hår, dermed benytter jeg et GHD glattejern

Mit hår er krøllet, kruset og tørt. Jeg kan ikke lide det! Jeg ville ønske, jeg havde meget længere, 100 procent glat, skinnende hår eller så bare nydelige krøller. Derimod, mit hår er afskyeligt. En af mine gode veninder, som btw. har helt glat hår, snakkede den anden dag til mig om GHD glattejern. Hun bruger det også selv og hun siger, at det er verdens bedste glattejern, fordi det gør håret rigtig glat samt funklende.

Jeg var i storcentret sammen med mutti forleden dag og der så jeg pludselig et GHD glattejern i en forretning. Med det samme greb jeg fat i hende og slæbte hende med ind i butikken. Jeg fortalte hende, at jeg ikke kunne fordrage mit hår, og hun begyndte blot at tale om mit ”smukke hår” og at jeg formentlig havde arvet det af hende osv. Jeg hørte ikke rigtigt efter. Jeg tryglede hende om at hun skulle give mig et GHD glattejern, og til sidst fik jeg overtalt hende.

Tillad mig at slå en ting fast: jeg forguder mit spritnye GHD glattejern! Det er altså bare så godt, men ikke kun jeg har den mening. Veninderne vil have lov til at låne glattejernet fra mig og de siger, at de formentlig selv skal købe sådan et glattejern. Jeg føler mig meget flottere med min smarte frisure, og på trods af at min mor ikke indrømmer det, så gætter jeg faktisk på, at hun også synes bedre om det her end mine krøller.

Såfremt I ligesom mig ikke synes om jeres krøller, vil jeg foreslå jer at benytte et GHD glattejern!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>