Jeg er vild med funktionelle altaner

Mens jeg boede hos mine forældre, eksisterede der altid altaner tilknyttet hjemmet. Jeg har en lang række skønne facts at fortælle i forhold til altaner og lejligheder, da det giver grobund for mange aktiver. Glasåbningen udtil den fine altan skaber den effekt som det første, at der skabes et lysere miljø i stuen. Fireværelses-lejligheder kan da ellers egentlig få en uheldig hang til at virke temmelig skyggefulde. Dernæst – i løbet af vintersæson er det nemt at stikke hovedet uden for på den vildt praktiske altan og derpå bedømme, hvor meget eller lidthvilen mængde tøjstykker, én har brug for at tage på. Dette plus vil man naturligvis kunne have gavn af på andre tider af året. I højst grad er altaner selvsagt en kæmpe fordel i årets varme tider, for her kan man have fede grillparty’er, plus at da jeg var fem år rådede jeg tilmed over en mindre minisandkasse på betonen ude vores altan. Min far + mor var egentlig faktisk lidt mørkere sammenlignet med andre mennesker, og jeg synes, det er naturligt, at voksne og børn med tilbyggede flotte altaner modtager lidt mere solstrålemængde sammenlignet med personer, som ikke har en altan. Familier som her hus & have, er selvfølgelig de allerbruneste.

I min familie har vi hver år haft store altaner og nøjagtig herfor, har det i den grad været ulideligt at have en lejlighed langt fra altaner tilbyddet hjemmet i løbet af de senere år, mens jeg var flyttet i egen lejlighed. Jeg følte mig herfor særdeles begejstret, dengang jeg fik et fællesbrev fra ejendommens bestyrelse forleden. Her kommunikerede bestyrelsen, at der skal bygges en praktisk altan til alle beboeres hybel i boligen. Jeg har været uden en praktisk altan altid, det vil sige at det bliver virkelig skønt at få bygget en stor altan. Den fremtidige altan kommer til at være ud for stuen, og det er jo super duper. Pladsmæssigt udbygger det oprigtigt min stue med et udendørs solfyldt rum, som der er virkelig brug for. Så kan jeg tage et skridt ud i friheden på en skøn altan ret uden for fra stuen. Idet jeg har adresse øverst i bygningen kan jeg nok mærke det som en markant opblomstring. Det er som beskrevet ovenfor herfor jeg ej kan stoppe med at råbe hurra samt besynge de enorme fordele ved altaner i lejligheder nok.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>