Jeg er fornøjet medat have fået købt mig en trailer

Som ung forestillede jeg mig at købe en fiks, lille sportsvogn, som jeg kunne fræse hen ad motorvejene i. Nu hvor jeg er blevet far, er jeg nu himmelhenrykt for, at jeg besluttede mig for at købe en solid familiedyt m. 5 døre, for at være tvunget til at fragte juniorerne rundt i en Maserati ville godt nok være indviklet. Indimellem har vi dog alligevel haft problematikker m. mangel på plads – for eksempel ifm. at vi har været på shoppetur i Daells Bolighus & købt en masse store møbler, som skulle fragtes med hjem i huset. Dét problem er imidlertid løst nu, for min ægtehustru & jeg har truffet det valg at købe en trailer.

En trailer er meget brugbar & kan jo bruges til fantastisk mange formål. Det er gået op for mig, at det ej udelukkende er i forbindelse med fragt af eksempelvis møbler, at traileren finder anvendelse. Ifald en af børnene skal hentes fra skole sammen med cyklen, er det selvsagt betydeligt enklere at sætte den op i traileren frem for at skulle binde den fast på dytten. De gange hvor vi har haft behov for at smutte forbi lossepladsen, har det ligeså været dejligt ubesværligt at lægge affaldet op i traileren. Førhen skulle vi nemlig køre flere gange for at få alt med.

Jeg er af den grund enormt henrykt for vores trailer. I realiteten er det en af de bedste investeringer, jeg nogensinde har gjort, og jeg kan slet ikke sætte mig ind i, hvordan vi nogensinde har formået at klare os uden en trailer.