Hvorhenne finder jeg et kanoudlejningssted med favorable rabatter?

Vi er på udkig efter en virksomhed med familietilbud på kanoudlejning i nærheden af Gudenåen. Jeg tror også, at et kanoudlejningssted tæt ved Tørring eller Fladbro ville være oplagt. Pt. er det nemlig reelt forholdsvis lang tid siden, at jeg var med på kanotur Gudenåen. I mellemtiden er jeg blevet færdiguddannet som journalist, har fået arbejde og en fantastisk partner. Forrige vinter fik vi tilmed vores fælles søn, der nu er så forholdsvis stor, at jeg for noget tid siden startede med at spekulere over, om tiden var inde til tage husbond og barn med på kanotur på Gudenåen. I mandags traf vi beslutningen over et godt glas vin med min kæreste efter putningen. Nu skal vi så bare få kontakt til et suverænt kanoudlejning sted.

I barndomsårene var vi hele familien på kanotur ved Gudenåen hver eneste sommer. Som ung var jeg også på kanoture med min klasse. Det specielle ved hver og en af kanoturene er de adskillige minder om en ferie smækfyldt med godt fællesskab og udfordringer i den skønne midtjyske natur. Fra dagene i vores kanoer på alle søerne mellem Tørring og Fladbro eller på selve Gudenåen og de idylliske sene timer i teltene oppe på søbredden. Jeg kan desuden stadig erindre den enestående følelse, da jeg første gang fik chancen for at sejle en kano langs Gudenåen. Af den grund er det lige præcis her, at vi leder efter et godt kajak – og kanoudlejning sted til vores kanotur.

Er du stødt på et fantastisk tip om kanoudlejning i nærheden af Gudenåen såvel som Tørring, så skriv en kommentar her på bloggen, så jeg kan starte med at skabe spritnye minder fra kanoture i selskab med min mand og mit barn. Det må også så vidt muligt gerne være en kanoudlejning virksomhed, der kan give et tur tilbud på kanoture i Midtjylland særligt til de behov, som en familie med små børn har.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>