Hvorfor skal alle indkøbe økologisk kylling?

Næppe noget er mere bæredygtigt i forhold til økologisk kød. Om så der er tale om økologisk kylling eller økologisk oksekød, smager det uden tvivl helt vildt meget mere perfekt til sammenligning med uøkologisk kød. Vælg økologisk kød – der eksisterer flere overbevisende argumenter derfor. Økologisk kylling, til at starte med, er uden tvivl noget lækrere i forhold til ordinære sørgelige burhøns, der fås hos slagteren. At økologisk oksekød kommer fra køer, som blev holdt naturligt på engen, er ganske let at opdage. Dertil kan det være super hvis man ved, at man undviger indtagelse af en masse giftstoffer. Desuden er man, fordi man spiser økologisk kød, tilmed medvirkende til at hjælpe økologisk dyrkning af jord, der lige netop dyrker hø til de økologiske fjerkræ. Til kompliment til økologisk kød bør man jo også let finde få økologiske planter. Det virker derudover bestemt rart at være klar over, når den som økologisk kylling oplevede en fantastisk opvækst, samt ikke er tilfangetaget i et bur uden frihed.

I det hele taget synes jeg heldigvis, at økologisk oksekød betaler sig, selvom situationen helt klart forholder sig sådan, at økologisk kød, specielt økologisk kylling plus økologisk oksekød, sælges for flere penge til sammenligning med anden slags kød, pga., at der findes højere kvalitet, sundere kvæg & man desuden bidrager til en naturvenlig verden. Der udvælges ovenikøbt økologiske grøntsager, madlavningsprodukter & økologiske cremer, udover økologisk kylling. Naturen kommer til at holde af dig, for dit valg, hvis du kommer i gang med at spise økologisk kylling i morgen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>