Hvem har erfaringer med ID-kort i plastik?

Er det også aktuelt i din situation at købe ID-kort? Idet jeg personligt har fået titlen som kort-ansvarlig på mit job, har jeg akkurat fået som opgave at bestille ID-kort. Hvorfor jeg har researchet temmelig meget om forskellige kort, men egentlig er jeg stadig optaget af, hvorvidt nogen af jer læsere ved måske endnu mere om ID-kort? Her tænker jeg fortrinsvist på ID plastikkort.

Lige der hvor jeg tænker på at erhverve alle kortene fra pt, fremstiller de udover ID kort dertil rabatkort og sæsonkort foruden loyalitetskort. På dette sted producerer man kortene i en gennemført fremragende kvalitet. Firmaet laver ID-kortene på plastikkort helt præcist i PVC med det, man kaldet et thermotryk, hvor farverne nedbrændes i hvert enkelt kort. Dette medvirker til, at bogstaver og billede er vandfast, modstandsdygtig og overhovedet ikke kan gå af. Firmaet er i stand til at printe i såvel enkelte kulører foruden i 4-farvet tryk, som desuden kaldes CMYK-farver.

Disse ting virker alt sammen faktisk ret positivt. Men ser man måske et trykker, som vil være en stor del federe i relation til at producere kvalitets ID-kort end det før nævnte? Smid for guds skyld en besked, hvis altså en af jer har kendskab til nogle dygtige folk. For resten er mit nye ansvarsområde i den grad fedt synes jeg, at være blevet den overordnede sikkerhedsansvarlige for. Udelukkende det faktum at sætte sig ind i et for mig helt nyt område som ID-kort er, eftersom det her udgør et fuldstændigt vitalt fag. Jeg har job ved en forholdsvis stor virksomhed, hvor vi fremstiller farlige ting. Og således er det essentielt, at samtlige døre og porte altid er låst i, og alle medarbejdere er klar over, hvem de andre er og hedder via de enkelte ID-kort. På denne måde vil der aldrig kunne liste sig en fremmed ind i virksomheden fra vores største konkurrenter. Men for at opsummere – så smid en besked i komentarfeltet, i det øjeblik at en af jer føler jer bedre til ID-kort end jeg, hvis det kan væres sandsynligt, hehe.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>