Højskole – Jeg anbefaler at bruge tid på et anvendeligt højskoleophold fyldt med fordelagtige skolefag

Siden kæresten og jeg flyttede ind i vores gamle hyggelige parcelhus, så erhvervede jeg ret meget dugfrisk viden om forsatsvinduer , www.frbvinduet.dk/forsatsvinduer, til isolering og risiko for skimmelsvamp. Det er lidt vildt. Mig & kæresten har gjort vores for at udrydde lidt skimmelsvamp, som jeg og ham stødte på i soveværelset og desuden efterisoleret samt monteret forsatsvinduer. Bobby & mig er begge to vokset op i almen lejlighed inkl en der kommer og fikser alt, så det mener jeg jeg og ham har fikset super fint.

Når vinduet ikk har sprosser bli’r det kaldes forsatsvinduer. Jeg installerede hjemmets forsatsvinduer på det indvendige af karmene på de nuværende vinduer. Let. Det er alternativt muligt at montere koblede vinduer og opnå et lignende udbytte. Men det kostede en hel del mere end forsatsvinduer, og med en aldrende villa, ja så har vi altså en kø af erhvervelser at spendere vores penge på.

Hvis til forsatsvinduer, så er det muligt at komme af med træk og kondens på vinduerne. Vi googlede og fandt inden længe ud af, at forsatsvinduer er det optimale for vores villa, da villaen havde en del kondens for noget tid siden da jeg og kæresten flyttede ind i huset.