Firma med rekruttering Odense gav en hjælpende hånd

En anspændt måned på arbejdet her i Odense! Først har jeg skullet anvende outplacement – Odense, og så vikarbureau Odense og sidst men ikke mindst rekruttering Odense.

Det var nødvendigt at opsige en kollega i starten af måneden på arbejdet, dette har været virkelig svært for hende, dermed også mig. Gudskelov fik vi begge to en masse gode råd af outplacement Odense gennem hele processen fra begyndelsen til slutningen. Outplacement i Odense startede med at hjælpe mig med selve fyringssamtalen og så min kollega med at komme sig over det.

Nogle dage efter var der en anden medarbejder, som fortalte, at vedkommende ville gå på orlov, men at jeg jo evt. kunne kontakte et vikarbureau Odense. Det drillede mig lidt, fordi det er en af mine bedste kolleger. Nogle dage efter ringede jeg derfor til et vikarbureau – Odense, som i samme nu ville begynde på at skaffe en vikar.

I sidste uge gik jeg i gang med rekruttering, Odense, fordi jeg skulle finde endnu en person til at arbejde i mit selskab som erstatning for den fyrede medarbejder. Jeg begyndte på rekruttering Odense ved at fabrikere en ordentlig arbejdsbeskrivelse, og så gik jagten i gang i samarbejde med rekrutteringsfirmaet. Jeg håber på, jeg i den nærmeste fremtid finder den bedste kandidat.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>