Er du på udkig efter en efterskole i Midtjylland?

Hvad med en efterskole i Midtjylland? For nogle år siden var jeg på efterskole dér; det har været det mest vidunderlige år i mit liv. En efterskole i Midtjylland har alt, hvad man kunne tænke sig. Efterskolen, som jeg gik på, var det, man kalder en idræts-/sportsefterskole, det vil sige en efterskole – fitness og en efterskole, der kunne tilbyde et bredt udvalg af sportsgrene. Det var fx en efterskole – fodbold & basketball osv. Det var også en efterskole; dans og musik samt en efterskole – design. Noget af det allerfedeste ved skolen var efter min mening, at det var en efterskole: adventure.

Jeg vil godt sige nærmere om min skoles bedste sider, og disse havde min efterskole – Midtjylland mange af. Skolen havde naturligvis alle de nødvendige, faglige fag, men desuden havde den adskillige fag, man selv kunne tilvælge. Fordi det som sagt var en sportsefterskole og idrætsefterskole, motionerede man næsten alle dage. Jeg kunne egentlig ikke få nok motion til sidst, så derfor var det yderst dejligt, at det desuden var en efterskole; fitness. En sportsefterskole/idrætsefterskole og efterskole: fitness vil være god for dig, hvis du savner mere energi og kunne tænke dig at blive mere frisk, sund og rask og ikke mindst glad.

Næsten alt idræt elsker jeg, og da min skole var en efterskole: fodbold, en efterskole: basketball og efterskole – boksning et cetera, havde jeg muligheden for at dyrke al den sport, som jeg ville. Det var ligeledes en efterskole – dans, og det endte oprigtigt talt med, at jeg blev ret henrykt over dans. En efterskole; fodbold, efterskole med basketball, efterskole: boksning plus en efterskole – dans er passende til dig, hvis du godt vil lave nogle forskellige slags genrer inden for sport, og såfremt du virkelig godt kan lide sport samt at have det skægt sammen med vennerne/veninderne.

Min efterskole var samtidig en efterskole med musik, og der blev jeg oplært i at spille mange instrumenter, hvilket var virkelig medrivende. Desuden blev jeg oplært i at fremstille tøj, fordi det nemlig var en efterskole – design. En efterskole med musik + design er velvalgt for dig, såfremt du er vild med at beskæftige dig med adskillige aktiviteter, evt. noget du ej har gjort førhen, samt hvis du har lyst til at hygge dig i selskab med dine venner og veninder.

Nu vil jeg godt sige noget om det, jeg var gladest for ved skolen. Det var en efterskole: adventure. Vi lavede flere udendørs aktiviteter, og det af og til godt kunne være en udfordring, men sejt! F.eks. lærte jeg at klatre i bjerge, sejle plus bo uden for i et telt. En efterskole; adventure er god for dig, såfremt du er virkelig glad for at give dig selv en udfordring. Adventure-oplevelserne gjorde sammenholdet på efterskolen en god del stærkere.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>