Den skønne Gudenåens Camping – er der mennesker, som har holdt ferie der i de seneste år?

Mit håb er, at andre personer typisk kan støtte mig i forhold til at finde brugbar viden i forhold til Gudenåens Camping. Da det er aktuelt for mig i år efter rigtig mange årtiers stilstand. Jeg mindes tydeligt den hedengangne Gudenåens Camping, men altså – det er mange menneskeår siden dengang, jeg tilbragte en sommer der. Som lille var mig og mine forældre og storesøster på en dejlig tur til Gudenåens Camping hver eneste sommer. I teenageårene var jeg ydermere på camping med ungdomsskolen. Fællesnævneren for hver og en af ferierne med bl.a. kano ved Gudenåen er de adskillige fantastiske minder om en ferie sprængfyldt med stærkt sammenhold samt fysiske udfordringer i den idylliske natur i Østjylland. Både fra dagene på den gode Gudenåens Camping og de hyggelige aftentimer i teltene på søbredden tæt på Gudenåen. Jeg mindes tilmed til stadighed den yderst fantastiske oplevelse, da jeg for allerførste gang fik fik mulighed for selv at tilbringe en forlænget weekend på den abefalelsesværdige Gudenåens Camping.

Aktuelt er det snart mange år siden, at jeg sidst var på camping Gudenåens bredder ved Gudenåens Camping. Siden da er jeg blevet færdiguddannet, har fået job og ikke mindst en skøn partner. Forrige forår fik vi også vores fælles datter, der nu kan siges at være så stor, at jeg ikke kunne lade være at tænke over, om næste sommer var det helt rigtige tidspunkt til at tage min lille familie med af sted på kanotur på Gudenåen. For nogle dage siden tog vi vores beslutning over et godt glas rødvin med min kæreste efter barnet var faldet i søvn. Det fører mig til, at jagten på nuværende tidspunkt er gået ind på det billigste og bedste sted med camping ved Gudenåen. Jeg tænker tillige, at et camping-sted med kajak- og kanoudlejning tæt ved Fladbro/Randers eller deromkring er en mulighed. Af den årsag vil jeg høre, om der evt. er en venlig sjæl her, som kan give mig et tip om Gudendåens Camping i dag eller et suverænt sted med kanoudlejning Gudenåen eller udlejning af kajakker og kanoer tæt på Gudenåens Camping eller muligvis Silkeborgsøerne? Det må så vidt muligt være en udlejningsvirksomhed, som har sammensat tilbud på kanoferier ved Gudenåen som er målrettet de behov, som en familie med små børn har. Kan du give et rigtigt godt tip om Gudenåens Camping ved Gudenåen samt Fladbro, så skriv en kommentar her på bloggen, så jeg kan skabe dugfriske ferieminder fra Gudenåens Camping som kan deles med min egen lille familie. Og så vil jeg være umådelig lyksagelig, så siger jeg allerede nu tak.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>