Den nye håndterminal er efter min mening fortræffelig

Jeg er her for nylig blevet ansat i et selskab af stor størrelse, og der arbejder jeg mest ude på vores lager, dog dertil i vores forretning. Jeg er meget henrykt over jobbet, men jeg skal dog lige lære at bruge de mange forskellige slags elektroniske hjælpemidler, vi har. Jeg har for eksempel skullet lære at anvende lagerets håndterminal og forretningens kasseterminal. Den kasseterminal, der er i virksomheden, er besværligst at benytte, da den har en god del egenskaber. Jeg skal glædeligvis ej håndtere den så ofte. Den håndterminal, jeg bruger i virksomheden, er til gengæld glimrende, på grund af at jeg med den kan have kontrol over alle mine ordrer, og så behersker den herforuden at scanne varer, således at de indskrives i systemet.

Det funktionsrige kasseapparat bliver for det meste håndteret af ekspedienterne, når de betjener vores kunder, men af den grund at de er tilknyttede min håndterminal, er jeg også nødsaget til at anvende dem engang imellem. Det er for det meste oversigten, jeg bruger af egenskaber i vores kasseapparat, fordi den giver mig et overblik over samtlige af mine opgaver og herudover mit firmas kunder, ordrer og varer etc. Herudover har forretningens kasseapparat egenskaber, som omhandler mit tidsskema plus den løn, jeg får. Det, som jeg allerbedst kan lide ved min håndterminal er, at jeg kan lægge den i min lomme og derfor have den med overalt, og tillige kan jeg hele tiden kontrollere mine nye ordrer og inskrive dem, som jeg er færdige med.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>